Telefon Reparation

Quick Fix tilbyder billig reparation af næsten alle telefoner. Vi bruger kun originale og gennemtestede reservedele, så vores reparationer er af den bedste kvalitet. 
Vi kan reparare din telefon imens du venter, f.eks. udskiftning af glas tager kun ca 30 min. Du er også velkommen til at indlevere din telefon hos os, så reparar vi den hurtigst muligt og kontakter dig med det samme den er klar til afhentning.

Der er ikke det vi ikke kan reparare

Lige meget hvad din telefon fejler, så kontakt os for et tilbud på en reparation. Vi reparerer hurtigt og effektivt alle skader, f.eks.:

  • Udskiftning af glas
  • Udskiftning af kamera
  • Udskiftning af microfon
  • Udskiftning af bagcover

Vi er specialister i skift af glas på iPhone

Den skade vi reparare mest hos Quick Fix, er udskiftning af glas. Det sker desværre ofte, at skærmen bliver beskadiget, hvis telefonen eksempelvis bliver tabt på et hårdt gulv. Heldigvis er vi eksperter i udskifting af glas.

Prisen

Næsten alle skader på telefoner, kender vi på forhånd prisen på, men har du nogen der er mere vanskelige eller flere skader på en eller flere telefoner, så kom ind til os, så laver vi et tilbud. Se vores lave priser på alle vores reparationer her: Reparationspriser

Garanti

Vi har vores egent værksted, hvor vi udfører alle vores reparationer. På telefon reparation er der altid en garanti på den udskiftede reservedel og reparationen af denne i 24 månederReferancer